Lediga jobb – Rekrytering och interim

Här finner du en samlad lista på lediga jobb inom rekrytering och interim, i både privat och offentlig sektor. HRM har i dagsläget ett 50-tal anställda och konsulter som jobbar med olika uppdrag och projekt. Många är specialister i just sitt område och tillsammans har vi gedigen kunskap och erfarenhet av både operativa som strategiska positioner. Bland våra lediga jobb inom rekrytering och interim har du möjlighet att utforska spännande karriärmöjligheter inom vårt stora nätverk av företag och organisationer.

Sök interimsuppdrag inom ledande befattningar

HRM arbetar proaktivt genom att samla in uppgifter om nya potentiella kandidater i vår databas. Vi vill hjälpa organisationer framåt och människor att nå sin fulla potential. Hos oss finner du främst interimsuppdrag inom ledande befattningar, chefer i mellansegmentet samt nyckelpersoner och spetskompetenser.

Nedan kan du se alla våra lediga publika uppdrag inom olika yrkesområden. Även om det inte finns någon tjänst just nu som passar dig så skicka gärna in ditt CV i en spontanansökan så är du sökbar i vår interna kandidatbank inför kommande uppdrag.

Kontakta oss

Har du frågor om en ledig tjänst bland våra lediga interimsuppdrag? Tveka inte att höra av dig till oss så tar vi ett kort samtal så att du får reda på mer om det uppdrag som du är intresserad av.

Vad kan vi hjälpa dig med?