Interim Business Controller

Behöver ni akut förstärkning inom ekonomiavdelningen eller saknar ni specifik expertis inför ett kommande bokslut? Vi på HRM hjälper er med tillsättning av en Interim Business Controller. Denna lösning ger er den expertis ni behöver och stärker upp er ekonomiavdelning när det behövs som mest.

När behövs en Interim Business Controller?

En Interim Business Controller spelar ofta en central roll på verksamhetens ekonomiavdelning. Vanliga arbetsuppgifter omfattar bland annat att skapa årsredovisningar, koordinera bokslut, analysera och följa upp resultat, samt hantera budgetering och månadsrapporter, vilket kräver specifika kunskaper och färdigheter.

Om en person med dessa kvalifikationer är tillfälligt frånvarande, är det avgörande att en Interim Business Controller kan träda in om positionen inte kan fyllas internt. Genom att hyra en Interim Business Controller kan ni snabbt fylla positionen och säkerställa att den nödvändiga expertisen är på plats. Om det uppstår ett långsiktigt behov kan denna tillfälliga lösning ofta övergå i en permanent anställning.

Vanliga interimstillsättningar

På HRM specialiserar vi oss på att tillhandahålla interimslösningar för en mångfald av roller inom controlleryrket. Vårt arbete omfattar positioner med både finansiellt och strategiskt ansvar inom olika organisationer. Några av de titlar vi ofta arbetar med att tillsätta är:

  • Financial Controller
  • Verksamhetscontroller
  • Projektcontroller
  • Kncernkontroller
  • IT-controller

Därför ska ni hyra en Business Controller via HRM

När ni väljer att hyra en Business Controller via HRM får ni tillgång till en skräddarsydd lösning som är anpassad för just era behov. Ni har full flexibilitet att anpassa omfattningen av uppdraget, vilket gör det enkelt för er att hitta en lösning som passar just er situation.

Expertis och erfarenhet

När ni väljer att hyra en Business Controller via HRM får ni tillgång till en skräddarsydd lösning som är anpassad för just era behov. Ni har full flexibilitet att anpassa omfattningen av uppdraget, vilket gör det enkelt för er att hitta en lösning som passar just er situation.

Effektivitet och kostnadsbesparing

Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till en dedikerad konsultchef som tar hand om era personalbehov, vilket frigör er tid att fokusera på kärnverksamheten. Dessutom betalar ni enbart för den arbetskraft ni faktiskt använder.

Snabb och precis rekrytering

Vår effektiva rekryteringsprocess möjliggör att vi kan föreslå passande kandidater inom 48 timmar. Tack vare vårt omfattande nätverk av kandidater kan vi snabbt möta era specifika behov med rätt kandidater.

Vår konsultprocess

Analys

Vi börjar processen med en detaljerad analys för att förstå era unika behov, framgångsfaktorer och de kompetenser som krävs. Detta förbereder oss väl för att effektivt utföra tillsättningsprocessen.

Sökning av kandidater

Våra researchers använder en kombination av annonsering, externa och interna databaser och utnyttjar vårt breda nätverk för att hitta kandidater som matchar era specifikationer.

Urval & presentation

Vi genomför en noggrann granskning av alla intresserade kandidater baserat på fördefinierade kriterier, innan vi presenterar de mest lämpliga alternativen för er.

Bedömning

Vi tillhandahåller ett urval av validerade bedömningsverktyg och säkerställer att både ni och kandidaterna får konstruktiv feedback. Vi hjälper också till att samla in referenser och utföra bakgrundskontroller.

Uppföljning

Genom regelbundna uppföljningar säkerställer vi att vår service håller högsta kvalitet och att både ni och den nyanställda får en framgångsrik start.

Experter på interimslösningar

Efter snart två decenniums erfarenhet av interimslösningar, har vi finslipat vår förmåga att snabbt matcha rätt interimskonsult med rätt organisation. Vi på HRM är med er genom hela processen – från den inledande kontakten till uppdragets framgångsrika avslutning. Vi erbjuder också kontinuerlig rådgivning och support för att garantera att allt flyter smidigt och överträffar era förväntningar. Våra kärnvärden – driv, engagemang och kompetens – genomsyrar allt vi gör och är grunden för varje framgångsrikt partnerskap vi skapar.

Vi erbjuder:
Vad kan jag hjälpa dig med?
Vad kan vi hjälpa till med?